Uppsala det är staden

Viktigt kval och senaste nytt

6 mars 2020 22:56

Hemsidan har rullat igång och vi är mycket nöjda. Registrera dig på forumet och häng med i diskussionen! Vi fortsätter testomgången för bussformulären. Det gäller resan till Falu BS borta på onsdag 11/3. Mer info om resan nedan. Hör gärna av er om ni känner er osäkra angående det eller om något annat är oklart med formulär, forum eller hemsidan i stort.

Matchen mot IFK Göteborg på Interpool

Det finns plats på bussen om någon hinner läsa det här och är sugen på att åka med. Om du inte åker med visar Interpool på gågatan matchen. Det är förra säsongens deals som gäller. Vi har haft möte och vi kommer återkomma med nya Västra-deals där innan allsvenskan börjar. Interpool kommer visa ALLA Sirius matcher hela säsongen. Håll koll på hemsidan den närmaste tiden!

Bandykval

Sirius bandy slåss för sin överlevnad i Elitserien. Efter tre omgångar (av sex) har vi tagit 2 poäng. Det är alltså otroligt viktigt att laget börjar vinna. Nästa match är på söndag klockan 17.00 på Studenternas mot Frillesås. Nu sluter vi upp och peppar pojkarna att vinna, för vi ska vara kvar i Elitserien nästa år också. Pregame på Hampan som vanligt, vi säljer och lämnar ut Västra Sidan-medlemskort från 16.00. Välkomna förbi och krossa Frillesås!

Årsmöte Västra Sidan Supporters

Äger rum på tisdag 10/3 klockan 18.30 i Vaksalaskolans matsal. Välkomna! Det kommer finnas kaffe och bullar men ät gärna middag innan. Väl mött där!

Superviktig bortamatch mot Falu BS

På onsdag 11/3 är det bortamatch i samma kval. Vi ska ska skicka en buss (såklart!). Så anmäl er nu på den här sidan: https://vastrasidan.se/bortaresor. Det kostar 210 kr för medlemmar, halva priset för ungdomar. Vi åker 16.20 från UKK i Uppsala. Välkomna ombord och krossa Falu(n)!

Sirius hej!