Uppsala det är staden

Vår nya webbsida

24 februari 2020 17:51

Martin Erlandsson Lampa

2006 lanserades vår första websida på domänen www.vastrasidan.se – idag har det gått 14 år sedan dess, och sidan ser fortfarande exakt likadan ut. 2006 var den åtminstone hjälpligt fräsch och modern, idag är den allt annat än det. Med tiden fungerade sidan allt sämre i takt med att plattformen inte hängde med i utvecklingen, och uppdateringarna blev alltmer sällsynta.

Vi har i minst 5-6 år diskuterat behovet av att förnya oss på nätet, men i november 2018 började det hända saker när vi bildade en arbetsgrupp för att ta fram en ny websida. När hjältarna Johan Sverredal och Filip Nystrand så småningom anslöt började det hända grejer. Oförtrutet och oavlönat jobbade de på med att bygga upp sidan bit för bit. Det har tagit sin tid, men det har det varit värt.

Och nu är den här! Webformulär för medlemsansökningar! Webformulär för bussanmälningar! Mobilanpassad design! Användarvänligt interface! Nytt och användbart forum! Vi är väldigt nöjda med vårt nya hem på nätet och hoppas att våra medlemmar också blir det.

/ Västra Sidans styrelse