Uppsala det är staden

Info Sundsvall borta 30/10

Västra Sidan logo

28 oktober 2022 11:34

På söndag (30/10) avgår två busslaster med blåsvarta till Sundsvall för att sjunga fram nytt allsvenskt kontrakt. Nedan följer mer detaljerad information kring resan.

Avgång sker 10:30 från Uppsala Konsert & Kongress (UKK), och du som resenär bör vara på plats vid UKK åtminstone en kvart innan avresa. Innan du går på bussen ska du även ha swishat till Västra Sidan (123 231 43 42, märkt betalning med “Sundsvall borta”), och sedan kunna uppvisa swishen för bussvärden. Din swishbetalning funkar som din bussbiljett.

För att få medlemspris ska du även kunna uppvisa ett giltigt medlemskort.

Observera att vi inte kommer att ha tid för något längre matstopp på vägen upp, se därför till att äta inför eller ha med dig matsäck. Vi kommer dock att göra ett snabbare stopp på en bensinmack i Tönnebro, där möjlighet finns för att köpa något mindre.

Kan du inte följa med på resan ska du meddela styrelsen i god tid. Detta är extra viktigt med tanke på att resan är fullbokad, och det finns flera som vill ha din plats.

Listan över vilken buss du sitter på hittar du på Västra Sidans forum. Väl på bussen är det fri placering som gäller.

Vi åker sedan hem igen direkt efter slutsignal, och beräknas vara hemma i Uppsala cirka 21:30.

Övrig information om bussresor finns under fliken “Bortaresor”, för andra frågor hänvisar vi till mejlen, info@vastrasidan.se.

Ses på bussarna!