Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Tillbaka

Massor av bussar

Nu går det att anmäla sig till inte mindre än tre bussresor: Elfsborg lördag 14 april (avgång 8.00, pris 450 för medlemmar), Norrköping måndag 23 april (avgång 15.00, vrakpriset 150 för medlemmar), samt AIK fredag 27 april (avgång 17.15, pris 150 för medlemmar).
April månad bjuder på tre fina bortamatcher, och Västra Sidan anordnar självklart bussar till samtliga. Den första resan går av stapeln redan nu på lördag med destinationen Borås Arena. Den andra resan går till Norrköping där vi erbjuder en resa för det otroligt förmånliga priset 150 kr för våra medlemmar. Den tredje resan går mot nationalarenan Friends för ett möte med AIK. Bussarna till Elfsborg och Norrköping gör som vanligt ett stopp vid Västbergarondellen i Stockholm, t-bana Telefonplan. Ange vid anmälan ifall du vill resa från Stockholm, och se då till att komma i god tid, senast 45 minuter efter avresa från Uppsala.

Notera att vi har lite nya förhållningsregler vid bussresorna som kan läsas här. Viktigt är att vi endast accepterar Swish som betalningsmedel. Vårt Swishnummer är 1232314342, och glöm inte att ange vilken resa betalningen gäller för. Du anmäler dig som vanligt genom mail till vastrasidan.supporters@gmail.com eller på forumet.