Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Tillbaka

Erbjudande: Buss till Göteborg fre 29 sep, betalning frivillig!

Tack vare flera generösa sponsorer kan vi köra bussen till Göteborg på fredag, avresa 12.00 från UKK. Häng med och betala vad du kan!

På fredag är det match igen, och nu tar vi oss an ett annat lag i motvind: IFK Göteborg. Sirius är inne i en tung period och vårt stöd behövs mer än någonsin. Därför kan vi nu, tack vare våra generösa sponsorer, erbjuda platser i bussen till frivillig betalning. Betala vad du kan, helt enkelt. Främst är detta erbjudande till för supportrar med begränsad kassa, men vi ställer inga frågor utan litar på att det inte missbrukas. Vi har åtta sponsrade platser till förfogande.

Ordinarie pris för resan är 500 kr. Vi ser helst att resan betalas med Swish till nummer 1232314342, skriv "Göteborg borta" i meddelanderaden. Vänta dock med att Swisha tills du har fått en bekräftelse på din plats. Kontant betalning på bussen accepteras i nödfall. Anmälan sker via mejl eller i korrekt forumtråd i forumet. Bussen avgår kl 12.00 från UKK, och beräknas vara tillbaka c:a 03.00 på lördagsmorgonen.
Tillbaka till toppen