Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Tillbaka

Bussbonanza

Den som gillar att åka buss har många chanser framöver. Torsdag 27 april kör Västra Sidan bussar till Solna och Friends Arena för mötet med AIK. Och vi sonderar även terrängen för möjligheten att åka buss till Häcken borta fredagen 5 maj.

Bussarna mot Solna kommer att avgå kl. 17:20 från UKK. Priset för medlemmar är endast 100 kr (150 för icke-medlemmar). Du anmäler dig som vanligt via mail till: vastrasidan.supporters@gmail.com, eller genom att skriva upp dig i forumet. Vi ser helst att resan betalas med Swish till nummer 1232314342, skriv "AIK borta" i meddelanderaden. Vänta dock med att Swisha tills du har fått en bekräftelse på din plats (är du med på listan i forumet är du bekräftad). I nödfall accepterar vi även kontant betalning vid bussen.

Vi testar också intresset för en bussresa till Häcken borta fredag 5 maj, men vi behöver 25 bekräftade anmälningar för att genomföra denna resa. Anmäl intresse på vastrasidan.supporters@gmail.com, eller genom att skriva upp dig i korrekt forumtråd i forumet. Priset för denna resa kommer att bli 500 kr för medlemmar (550 för icke-mdelemmar), bussen går 12:00 från UKK, och matstopp är inplanerade på både dit- och hemresa. OBS: Skicka ingen betalning för denna resa förrän den är bekräftad!Tillbaka till toppen