Västra sidan supporterklubbs officiella webbplats

Tillbaka

Buss till Kalmar, sön 27 aug

Inte långt kvar till nästa bortamatch och nästa bussresa. Den här gången styr vi kosan mot Kalmar. Bussen avgår kl 8.00 från UKK och kostar 500 för medlemmar.
Ännu en gång är det dags för en premiör i årets Allsvenska. Sirius åker söderut för att möta Kalmar – en stad vi aldrig tidigare har besökt. Missa inte denna historiska händelse, och en spännande tränarmatch mellan Bergstrand och Bergstrand!

Vi hoppas kunna få iväg en buss, och behöver minst 25 anmälningar för att kunna köra. Bussen avgår från UKK kl 8.00 och beräknas vara tillbaka i Uppsala c:a 23.30. Priset är 500 kr för medlemmar i Västra Sidan och 550 kr för övriga. Vi ser helst att resan betalas med Swish till nummer 1232314342, skriv "Kalmar borta" i meddelanderaden. Vänta dock med att Swisha tills du har fått en bekräftelse på din plats och att resan blir av. Kontant betalning på bussen accepteras i nödfall. Anmälan sker via mejl eller i korrekt forumtråd i forumet. Bussen stannar även i Stockholm, Västbergarondellen, på vägen. Ange om du vill hoppa på i Stockholm, och räkna med att vara där i god tid, gärna redan 8.45, då bussarna inte har tid att vänta.